RECO Management

Samenwerking

Dit concert programma is tot stand gekomen dankzij de medewerking van ReCo Culture Management. Ook bij de defintieve boekingen en afspraken met de artiesten worden wij daarbij ondersteunt.

Bedrijf

ReCo Culture Management specialiseert zich in het ondersteunen van individuen, groepen en organisaties in het culturele veld op het gebied van lange termijn beleid, organisatiestructuur en businessplannen. Maar ook fundraising, PR en administratieve ondersteuning met behulp van ICT. En zoekt u als concertorganisator musici of solisten? ReCo Culture Management daarvoor is uw partner! Met enthousiasme en out-of-the-box oplossingen zijn wij voor iedereen in deze sector een ideale partner. Creativiteit en een pragmatische aanpak staan daarbij voorop.

René Coolen

Oprichter van ReCo Culture Management is René Coolen.
Hij is reeds jaren actief in de culturele wereld, zowel op het organiserende vlak als manager van diverse ensembles,  als uitvoerend musicus (zanger). Daarnaast heeft hij meer dan 20 jaar bedrijfservaring o.a. als ICT manager bij bedrijven als Philips en Atos Origin. Hier heeft hij omvangrijke expertise opgedaan met het structureren van organisaties en de organisatie van projecten. Daardoor heeft hij meer dan voldoende kennis om u bij alle zaken bij te staan!